Servicii Oferite

en_textserv

SERVICII de TRADUCERE

TRADUCERI realizate de traducatori autorizati cu experienta, verificate de un al doilea lingvist si supervizate de specialisti in diferite domenii (juristi, medici, ingineri, economisti).

Traduceri specializate –  sunt realizate de traducatori cu experienta in domeniu: traduceri tehnice, juridice, medicale, economice, robotica, automatizari, constructii etc.

Traduceri autorizate – sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei, cu aplicarea stampilei si a semnaturii. Biroul de traduceri PerfecTraduceri se angajeaza sa va ofere traduceri de calitate, care respecta termenele prestabilite.

Traduceri legalizate – Pentru traducerile de acte, iti stam, evident, la dispozitie si cu servicii de legalizare pentru: diplome, acte auto, foi matricole, certificate de nastere internationale, caziere, contracte, sentinte s.a.

Traducerile tehnice, juridice, economice, medicale, sunt realizate de catre traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei; suplimentar, notarul legalizeaza semnatura traducatorului pe aceste documente (acte de studii, de stare civila, etc).

COLATIONARE – verificarea de catre un traducator a unei traduceri realizate de altcineva.

INTERPRETARIAT simultan, consecutiv, telefonic, videoconferinte, întâlniri de afaceri, negocieri, seminarii, licitaţii, interviuri, evenimente sociale si altele.

*Pentru a putea asigura servicii optime, este recomandat sa ne oferiti in avans cat mai multe detalii.

SERVICII CONEXE

APOSTILARE (Apostila de la Haga) –  procedura consta in atestarea veridicitatii unui document pentru statele semnatare ale Conventiei de la Haga.

SUPRALEGALIZARE  – procedura consta in atestarea veridicitatii unui document pentru statele nesemnatare ale Conventiei de la Haga.